Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

ΑΕΚ: Η περίπτωση Λόπεθ, ο Πορτογάλος χαφ και το “διαζύγιο” με Αϊντάρεβιτς

ΑΕΚ: Η περίπτωση Λόπεθ, ο Πορτογάλος χαφ και το “διαζύγιο” με Αϊντάρεβιτς
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ της φαίνεται πως θα προσπαθήσει να κάνει τον Ιανουάριο η ΑΕΚ. Παράλληλα, γίνονται προσπάθειες για να λήξει η συνεργασία των “κιτρινόμαυρων” με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς.

Μια πολύ “δυνατή” περίπτωση παίκτη στα εξτρέμ εμφανίζεται να… ψάχνει η ΑΕΚ. Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Ώρα των σπορ”, η Ένωση εξετάζει με ενδιαφέρον την περίπτωση του Αντριάν Λόπεθ.

Η συνεργασία του διεθνούς Ισπανού μεσοεπιθετικού με την Πόρτο ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, ο παίκτης δεν δείχνει διατεθειμένος να ανανεώσει και κάπου εκεί θέλει να… χωθεί η ΑΕΚ.

https://www.youtube.com/watch?v=Rt2H3Yy07nw

Σε μόλις 6 συμμετοχές με τους “δράκους”, ο Λόπεθ έχει προλάβει να βάλει 4 γκολ και να δώσει 1 ασίστ. Ο Ισπανός έχει στεφθεί πρωταθλητής με την Ατλέτικο, ένώ έφτασε στον τελικό του Champions League το 2014.

Η ΑΕΚ πάντως εμφανίζεται να επιθυμεί την ενίσχυση της στο χώρο του κέντρου με ένα ποιοτικό χαφ που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που έχουν οι παίκτες που διαθέτει. Η “Live Sport” αναφέρει πως οι “κιτρινόμαυροι” έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην αγορά της Πορτογαλίας αναζητώντας “λαβράκια” τύπου Σιμόες και Μπαρμπόσα.

Την ίδια στιγμή, στην Ένωση ψάχνουν να βρουν τρόπο, έτσι ώστε να… απαλλαγούν από τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς. Όπως αναφέρει η “Live Sport” οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν να ξεδιαλύνουν τη συγκεκριμένη υπόθεση και αναμένεται σύντομα να έχουν ραντεβού με τον εκπρόσωπο του διεθνούς άσου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις