Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπάγερν: Έτοιμη για μια ιστορική πρόκληση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ

ΑΕΚ – Μπάγερν: Έτοιμη για μια ιστορική πρόκληση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ
aekfc.gr

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την παρουσία των οπαδών της που θα… τιγκάρουν το ΟΑΚΑ, προκειμένου να κοντράρει το “μεγαθήριο” που ακούει στο όνομα Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ιστορικό ραντεβού για τους ομίλους του Champions League (19:55, NewsIt.gr, COSMOTE Sport 2).

Η βραδιά που οι φίλοι της ΑΕΚ περίμεναν… πως και πως να έρθει, ίσως περισσότερο και από το πρώτο ματς της Ένωσης στο ΟΑΚΑ, με την επιστροφή της στο Champions League. Οι “κιτρινόμαυροι” υποδέχονται την Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου της διοργάνωσης, με στόχο την υπέρβαση!

ΑΕΚ – Μπάγερν: Η αποστολή της Ένωσης για το ματς με τους «Βαυαρούς»! [pic]

Η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θα έχει πολύ δύσκολο έργο κόντρα στους πρωταθλητές Γερμανίας, οι οποίοι επανήλθαν στις νίκες στην Bundesliga, επικρατώντας με 3-1 μέσα στην έδρα της Βόλσφμπουργκ, μετά από μια περίοδο κακών αποτελεσμάτων και έντονης κριτικής.

https://twitter.com/FCBayern/status/1054617163741454336

Η ΑΕΚ έχει αποδείξει στο παρελθόν πως μπορεί να κάνει… ζημιές κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους (Ρεάλ, Μίλαν) και ελπίζει να πάρει δύναμη από τους οπαδούς της (σ.σ. περίπου 60.000 φίλοι της Ένωσης θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ) και να κάνει το… Champions League να παραμιλάει!

ΑΕΚ – Μπάγερν: Η προπόνηση της Ένωσης στο ΟΑΚΑ! – video

Άλλωστε, οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για να συνεχίσουν στη διοργάνωση – Ευρώπη, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος ο Νίκο Κόβατς στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (22.10.2018).

ΑΕΚ – Μπάγερν: Στο ΟΑΚΑ οι «Βαυαροί»! Για την τελευταία προπόνηση – video

Ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Λιβάγια και στους Λόπες, Μοράν που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Όσον αφορά τον προπονητή της Μπάγερν (σ.σ. το τελευταίο διάστημα δέχθηκε μεγάλη κριτική) δεν θα έχει στη διάθεση του τους Φρανκ Ριμπερί, Κομάν και Τολισό.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δυο ομάδων

ΑΕΚ: Μπάρκας-Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης-Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Γκάλο-Μπακασέτας-Κλωναρίδης

Μπάγερν: Νόιερ-Αλάμπα, Χούμελς, Σούλε, Κίμιχ-Χάμες, Τιάγκο, Μίλερ-Γκνάμπρι, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις