Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΑΕΚ – Μπάγερν: Η αποστολή της Ένωσης για το ματς με τους “Βαυαρούς”! [pic]

ΑΕΚ – Μπάγερν: Η αποστολή της Ένωσης για το ματς με τους “Βαυαρούς”! [pic]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Χωρίς νέα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου στο Champions League, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει μόνο στους σταθερά απόντες Αλμπάνη και Λόπες, τον τιμωρημένο Λιβάγια και τον άτυχο του αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης, Έρικ Μοράν.

Με 20 ποδοσφαιριστές η αποστολή της ΑΕΚ για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, στο πλαίσιο της οποίας θα υποδεχθεί τη Μπάγερν Μονάχου σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα να αντιμετωπίσει, αφού ο Οικονόμου έχει επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενώ έτοιμοι θεωρούνται πια και οι Άλεφ, Μπογέ και Πόνσε.

Αντίθετα, ο Ερίκ Μοράν έκανε θεραπεία και ο Χρήστος Αλμπάνης συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί, ενώ εκτός παρέμεινε και ο Λιβάγια που παραμένει τιμωρημένος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η αποστολή της ΑΕΚ

Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Γιακουμάκης, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις