Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Θα παίξουμε επιθετικά! Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες”

ΑΕΚ – Ουζουνίδης: “Θα παίξουμε επιθετικά! Να κάνουμε γκολ τις ευκαιρίες”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στην Ολλανδία για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ότι η ομάδα του δεν έχει σκοπό να αμυνθεί για να κρατήσει χαμηλά το σκορ.

Τη διάθεση της ΑΕΚ να παίξει για τη νίκη κόντρα στον Άγιαξ στην Ολλανδία για την πρεμιέρα της στους ομίλους του Champions League, επισήμανε ο προπονητής της Ένωσης, Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς για την ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Ουζουνίδη

Για το τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ: «Ο Άγιαξ είναι μία ομάδα που παίζει καλά με την μπάλα αλλά έχει και αδυναμίες. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που είναι επιθετικό και μπορεί να μας δώσει προϋποθέσεις να απειλήσουμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν μπορεί να παίζεις μόνο άμυνα. Πρέπει να κοιτάξεις και να προβληματίσεις. Είναι σημαντικό τις ευκαιρίες που θα έχουμε να τις κάνουμε γκολ αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το αν ψάχνει κάτι διαφορετικό από θέμα επιλογών: «Μπορεί να έρθει από μόνο του κάτι διαφορετικό λόγω των προβλημάτων που έχουμε από τις τιμωρίες. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δουλέψουμε βέβαια κάτι διαφορετικό».

Για τις μνήμες από τον αγώνα του 1996 φορώντας τότε την φανέλα του Παναθηναϊκού: «Άλλες εποχές το 1996. Άλλο να είσαι παίκτης, άλλο προπονητής. Το 1996 χτίστηκε αυτό το γήπεδο. Ας κερδίσουμε αύριο και ας χτιστεί νέο (γέλια)».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις