Site icon NewsIT
13:28 | 15.11.17

ΑΕΚ: Στη Σουηδία θα χειρουργηθεί ο Γιόχανσον!

Newsit Newsroom

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον δεν μπόρεσε να χάρει όσο θα ήθελε την πρόκριση της Σουηδίας στην τελική φάση του Μουντιάλ. Ο μέσος της ΑΕΚ υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεύτερο παιχνίδι μπαράζ με την Ιταλία και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Γιόχανσον θα υποβληθεί σε επέμβαση στον χιαστό στη Σουηδία από τον γιατρό της εθνικής του ομάδας. Έπειτα από συζήτηση που είχε ο 27χρονος μέσος με το ιατρικό επιτελείο της ΑΕΚ, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί στην πατρίδα του.

Η ενημέρωση της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ

“Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ολοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, ενώ ο Αρνορ Τρίστασον, ο οποίος επέστρεψε από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ισλανδίας, έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οπως ενημέρωσε σχετικά το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ ο Γιάκομπ Γιόχανσον θα υποβληθεί, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, σε επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού στη Σουηδία.

Η προπόνηση της Πέμπτης έχει οριστεί για τις 10.30”.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version