Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ανακοίνωσε Σβάρνα η ΑΕΚ! Υπέγραψε νέο 5ετές συμβόλαιο

Ανακοίνωσε Σβάρνα η ΑΕΚ! Υπέγραψε νέο 5ετές συμβόλαιο
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Στράτος Σβάρνας, που επέστρεψε στην ομάδα μετά από δύο χρόνια στην Ξάνθη και υπογράφοντας 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ένωση, θα αναλάβει το ρόλο του πέμπτου στόπερ στο αρχικό πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Η ΑΕΚ ήθελε να προσθέσει και έναν 5ο στόπερ στο ρόστερ της, μετά και το νέο τραυματισμό του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και αυτός θα είναι τελικά ένας παλιός γνώριμος. Ο Στράτος Σβάρνας αποχώρησε το 2016 για την Ξάνθη και μετά από μία εξαιρετική περσινή σεζόν, πήρε το “εισιτήριο” της επιστροφής για τα Σπάτα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής της Ένωσης υπέγραψε νέο συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας και παρουσιάστηκε και επίσημα από την ΠΑΕ, μέσω του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Λυμπερόπουλου.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Στράτου Σβάρνα από τον ΑΟ Ξάνθη. Ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από δύο χρόνια και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών.

Ο Στράτος Σβάρνας γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Νοεμβρίου 1997 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας. Ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2014 από την Τριγλία Ραφήνας, ενώ χρίστηκε διεθνής με την Εθνική Παίδων και την Εθνική Νέων. Το 2016 δόθηκε με μεταγραφή στην Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκε σε 25 αγώνες Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Στην ΑΕΚ θα φοράει τη φανέλα με το Νο 24”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις