Site icon NewsIT

Ανατροπή με 6άρα για τη Μπαρτσελόνα! “Διέλυσε” τη Σεβίλλη και προκρίθηκε στους “4” – videos

31.01.2019 | 00:43
Ανατροπή με 6άρα για τη Μπαρτσελόνα! “Διέλυσε” τη Σεβίλλη και προκρίθηκε στους “4” – videos

Μετά την ήττα με 2-0 στη Σεβίλλη στο πρώτο ματς, η Μπαρτσελόνα έψαχνε τρία γκολ για να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας, αλλά τελικά πέτυχε τα... διπλάσια, "διαλύοντας" τους Ανδαλουσιάνους με 6-1.

Επιβλητική ανατροπή για τη Μπαρτσελόνα, η οποία και ανέτρεψε το 2-0 του πρώτου αγώνα κόντρα στη Σεβίλλη, με το εντυπωσιακό 6-1, που της χάρισε την πανηγυρική πρόκριση στους “4” του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ξεκίνησε με γκολ το ματς, καθώς ο Κουτίνιο έκανε με πέναλτι το 1-0 μόλις στο 13′, όμως θα μπορούσε να έχει ισοφαριστεί με τον ίδιο τρόπο στο 27′, αν ο Μπανέγκα δεν έχανε ένα μοιραίο πέναλτι για την ομάδα του.

Ο Ράκιτιτς στο 31′ ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα, ήδη από το ημίχρονο, για να πετύχουν δύο γκολ σε δύο λεπτά στις αρχές του δευτέρου μέρους, οι Σέρχι και Κουτίνιο ξανά, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην πρόκριση της ομάδας τους.

Ο Αράνα στο 67′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, μειώνοντας σε 4-1, αλλά με την ομάδα του να ψάχνει ένα δεύτερο γκολ πρόκρισης στο τέλος, οι “μπλαουγκράνα” τελείωσαν το ματς στις αντεπιθέσεις, σκοράροντας δύο ακόμη φορές, για το εμφατικό 6-1 της Μπαρτσελόνα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version