Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Άρης – Μαβράι: “Δεν είμαι ακόμα στο 100%”

Άρης – Μαβράι: “Δεν είμαι ακόμα στο 100%”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Μέργκιμ Μαβράι αποτέλεσε την πιο “ηχηρή” μετεγγραφή του Άρη στην περασμένη μετεγγραφική περίοδο, με τον Αλβανό αμυντικό να μην έχει καταφέρει ακόμη να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα του, αφού όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος ο παίκτης, δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος.

Στην Εθνική Αλβανίας βρίσκεται αυτό το διάστημα, ο Μέργκιμ Μαβράι, ο οποίος αποτελεί και τον αρχηγό του ομοσπονδιακού συγκροτήματος της χώρας του, όμως στο περιθώριο των αγώνων του Nations League, υποστήριξε ότι ακόμη δεν έχει καταφέρει να “πιάσει” την επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Ο 32χρονος στόπερ έμεινε εκτός προετοιμασίας μετά τη διένεξή του με το Αμβούργο, γεγονός που τον έφερε στον Άρη μόλις λίγες ημέρες πριν τη λήξη της μετεγγραφικής περιόδου του καλοκαιριού και πλέον κάνει “αγώνα δρόμου” για να φθάσει στο 100% και να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο ίδιος έδειξε πάντως αισιόδοξος για την απόλυτη επάνοδό του, μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του. “Πλέον μπορώ να πω ότι είμαι καλά. Δεν είμαι στο 100% αλλά πιστεύω ότι σύντομα θα το φθάσω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλβανός κεντρικός αμυντικός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις