Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άρης – ΠΑΟΚ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Πρίγιοβιτς “σκότωσε” τους γηπεδούχους

Άρης – ΠΑΟΚ 1-2 ΤΕΛΙΚΟ: Ο Πρίγιοβιτς “σκότωσε” τους γηπεδούχους
ΦΩΤΟ eurokinissi

– Η επιστροφή του Άρη στη Superleague μας έδωσε και πάλι μετά από 4,5 χρόνια το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
– Ο “δικέφαλος του Βορρά” κατάφερε να φύγει νικητής από την έδρα του συμπολίτη του, επικρατώντας με 2-1, για την 7η αγωνιστική της Superleague
– Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έβαλε.. την υπογραφή του στο ντέρμπι, με τα δυο γκολ που πέτυχε – Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τέρμα στο 2′

Πέρασαν 1.687 ημέρες για να έρθουν και πάλι αντιμέτωποι στην Superleague. Άρης και ΠΑΟΚ «ζωντάνεψαν» ξανά το μεγάλο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με το “δικέφαλο του Βορρά”να παίρνει τη νίκη.

Η ομάδα του Λουτσέσκου βρέθηκε να χάνει από γκολ που δέχθηκε μόλις στο 2′, αλλά τα γκολ του Πρίγιοβιτς έφεραν την ανατροπή και διαμόρφωσαν τη νίκη (2-1) του ΠΑΟΚ.

Να αναφέρουμε πως -σύμφωνα με την αστυνομία- μια ομάδα οπαδών του Άρη συγκεντρώθηκε αργά χθες το βράδυ έξω από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» και με λεωφορείο του ΟΑΣΘ κινήθηκε προς τον χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), όπου φαίνεται να είχε προγραμματισμένο “ραντεβού” με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Παρακολουθήσατε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

 

Το… clasico της Θεσσαλονίκης σφύριξε ξένος διαιτητής και συγκεκριμένα ο Ιταλός Ντανιέλι Ντοβέρι. Βοηθοί του ήταν οι Αλμπέρτο Τεγκόνι (Ιταλία) και Τζιόρτζιο Περέτι (Ιταλία), ενώ 4ος ήταν ο Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις