Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: “Αστέρι” για πρωτάθλημα! Ο Κουλούρης τον έστειλε στην κορυφή – videos

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης: “Αστέρι” για πρωτάθλημα! Ο Κουλούρης τον έστειλε στην κορυφή – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ένα τρομερό ματς στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος επικράτησε στο τέλος και του Αστέρα Τρίπολης με 3-2 και επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας “τρελαίνοντας” τους οπαδούς του, που ονειρεύονται πλέον ακόμα και το πρωτάθλημα. Στο 90′ ο Κουλούρης χάρισε τη νίκη στους Περιστεριώτες.

Με ένα buzzer beater του Ευθύμη Κουλούρη στο 90ο λεπτό, ο Ατρόμητος έριξε στο καναβάτσο τον Αστέρα Τρίπολης, που ισοφάρισε δύο φορές στο ματς, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα 3-2 από την ομάδα του Περιστερίου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν έτσι την εκπληκτική τους πορεία στη Superleague, όπου παραμένουν αήττητοι με 6 νίκες σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος και βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Το παιχνίδι

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος από την αρχή του αγώνα στο Περιστέρι και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, με τους Βασιλακάκη (στο 19′ και το 32′) και τον Ουγκράι (29′) να μην καταφέρνουν να “ανοίξουν” το σκορ για την ομάδα τους.

Ένα πέναλτι στο 41ο λεπτό του αγώνα, όμως, έδωσε τελικά την ευκαιρία στους γηπεδούχους να πάρουν το προβάδισμα. Ο Κουλούρης βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη, αυτός τον ανέτρεψε και ο διεθνής Έλληνας επιθετικός έκανε το 1-0 από την άσπρη βούλα, το οποίο παρέμεινε και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

 

Στο δεύτερο μέρος, το ματς έγινε… ματσάρα και τα γκολ έπεσαν “βροχή” από την αρχή. Στο 57′ ο Βαλιέντε έπιασε έναν “κεραυνό” από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Μέγιερι για το 1-1.

 

Ο Ατρόμητος “απάντησε” αμέσως και ξανά πήρε το προβάδισμα στο σκορ, χάρη σε ένα αυτογκόλ του Μουνάφο, ο οποίος στην προσπάθειά του να διώξει το φάουλ του Γιαννούλη, έστειλε τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα της ομάδα του για το 2-1.

 

Ο Αστέρας βρήκε όμως και νέα αντίδραση με τον Μανιά, ισοφαρίζοντας ξανά το ματς. Τρία μόλις λεπτά αργότερα, στο 64′, από εκτέλεση κόρνερ, ο Τόνσο πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Μανιάς με δεύτερη από κοντά έκανε το 2-2.

 

Κι ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, η ομάδα του Κάνταντι έδειξε ικανή για πρωταθλητισμό, αφού στο τέλος “πίεσε” για τη νίκη και κατάφερε να την πάρει, χάρη σε ένα “παλικαρίσιο” γκολ του Κουλούρη. Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, έβαλε το κεφάλι του στη… φωτιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, έστω κι αν χρειάστηκε να ματώσει κυριολεκτικά, αφού την ώρα του γκολ δέχθηκε μία κλωτσιά στο πρόσωπο και γέμισε αίματα την ώρα που πανηγύριζε το γκολ νίκης για την ομάδα του.

 

Με το τελικό 3-2, ο Ατρόμητος έφθασε τις 6 νίκες σε 7 ματς και πλέον βρίσκεται ξανά ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, έχοντας 19 βαθμούς, όπως και ο Δικέφαλος του Βορρά, εξαιτίας του -2 που “κουβαλάει” από πέρυσι.

Οι συνθέσεις στο Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81′ Κωτσόπουλος), Μπρούνο (81′ Ούμπιδες), Βασιλακάκης (64′ Μούγιακιτς), Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (68′ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46′ Φερνάντες), Μανιάς (87′ Μπελόκ), Καλτσάς

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις