Site icon NewsIT

“Αυτοκτόνησε” η Ντόρτμουντ! Η Βέρντερ “στέλνει” στην Μπάγερν τον τίτλο – video

04.05.2019 | 21:36
“Αυτοκτόνησε” η Ντόρτμουντ! Η Βέρντερ “στέλνει” στην Μπάγερν τον τίτλο – video

H Ντόρτμουντ προηγήθηκε με 2-0 μέσα στη Βρέμη, αλλά έκανε σημαντικά λάθη και τα... πλήρωσε. Η Βέρντερ πήρε το βαθμό (2-2) και ελαχιστοποίησε τις ελπίδες των φιλοξενούμενων για τον τίτλο, στέλνοντάς τον -στην ουσία- στην Μπάγερν Μονάχου.

Ισοπαλία… σαν ήττα! Η Μπορούσια Ντόρτμουντ έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη στην έδρα της Βέρντερ Βρέμης (προηγήθηκε με 2-0 αλλά έφερε 2-2) και βλέπει το φετινό τίτλο να πηγαίνει -με αποφασιστικότητα- στην Μπάγερν Μονάχου. Η ομάδα του Φαβρ βρίσκεται στο -4 από τους Βαυαρούς, δυο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του Πούλισιτς και του Αλκάθερ από το πρώτο ημίχρονο φάνηκε ότι θα έδιναν τη νίκη ελπίδας στη Ντόρτμουντ, που κρατούσε το 2-0 μέχρι το 70′. Οι δύο αλλαγές των γηπεδούχων, ο Κέβιν Μέχβαλντ και ο 41χρονος Κλαούντιο Πιζάρο, έφεραν μέσα σε ένα πεντάλεπτο (70-75΄) το ματς στα ίσια.

Να αναφέρουμε ότι η Βέρντερ -στα τελευταία λεπτά και σε ανοιχτό γήπεδο- ήταν πολύ επικίνδυνη χάνοντας μεγαλύτερες ευκαιρίες προκειμένου να πετύχει την ολική ανατροπή..

Η Μπάγερν Μονάχου χρειάζεται πλέον μία νίκη στα δύο τελευταία ματς για να εξασφαλίσει τον 7ο διαδοχικό της τίτλο στην Bundesliga, ενώ οι Βεστφαλοί όλα δείχνουν ότι θα αρκεστούν για άλλη μία χρονιά στη δεύτερη θέση.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version