Site icon NewsIT

Champions League: Στους “8” η Μπάγερν Μονάχου! Νίκησε την Μπεσίκτας και στην Τουρκία [vids]

14.03.2018 | 21:03
Champions League: Στους “8” η Μπάγερν Μονάχου! Νίκησε την Μπεσίκτας και στην Τουρκία [vids]

Η Μπάγερν Μονάχου προκρίθηκε για έβδομη σερί χρονιά στα προημιτελικά του Champions League. Οι Γερμανοί νίκησαν (3-1) την Μπεσίκτας και στην Πόλη και με συνολικό σκορ 8-1 πήραν τα εισιτήριο για τους "8" της διοργάνωσης.

Η Μπάγερν Μονάχου δεν συνάντησε δυσκολίες ούτε στο δεύτερο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Μετά το 5-0 της Γερμανίας, η ομάδα του Γιουπ Χάινκες επικράτησε κι εκτός έδρας των Τούρκων με 3-1 και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League.

Στο 18′ ο Αλκάνταρα άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν Μονάχου, η οποία διπλασίασε τα τέρματα της στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου με το αυτογκόλ του Γκιοκχάν Γκιονούλ. Ο Βάγκνερ Λοβ μείωσε σε 1-2 με τον Βάγκνερ Λοβ στο 59′, ενώ το τελικό σκορ (1-3) διαμόρφωσε ο Ζάντρο Βάγκνερ στο 84′.

Να σημειωθεί ότι στο 50′ μία καφέ γάτα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί για λίγο.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Ζενγίν, Γκιονιούλ, Μεδέλ, Ουισάλ, Ερκίν, Αρσλάν (60′ Χάτσινσον), Εζιακούπ, Κουαρέσμα, Λενς (60′ Ταλίσκα), Βάγκνερ Λοβ (75′ Μπάμπελ), Πεκτεμέκ.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς (46′ Ζούλε), Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκάνταρα (35′ Χάμες Ροντρίγκες), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι (68′ Βάγκνερ).

Δείτε τα γκολ του αγώνα

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version