Site icon NewsIT

Διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΑΕΚ και Σιμόες!

04.09.2018 | 10:26
Διαφορά στο οικονομικό μεταξύ ΑΕΚ και Σιμόες!

Η ΑΕΚ έχει ως προτεραιότητα την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέ Σιμόες που λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Διαφορά στο οικονομικό προέκυψε, έπειτα από την πρόσφατη επαφή των δύο πλευρών.

Η ΑΕΚ επιθυμεί διακαώς να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Αντρέ Σιμόες. Το συμβόλαιο του Πορτογάλου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, με την Ένωση να προσπαθεί από τώρα να “δέσει” τον έμπειρο μέσο στην ομάδα.

Στην πρόσφατη επαφή, πάντως, της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ με τον μάνατζερ του παίκτη, παρατηρήθηκε διαφορά στο οικονομικό, με τον ατζέντη του Πορτογάλου να φεύγει από την Ελλάδα χωρίς κάποια συμφωνία.

Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα “Live Sport”, το θέμα παραμένει ανοιχτό, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να παραμένουν αισιόδοξοι για θετική κατάληξη της υπόθεσης.

Η πλευρά του Σιμόες θέλει ένα συμβόλαιο κοντά στις 600.000 ευρώ, με τον ατζέντη του Πορτογάλου να ζητά και μία προμήθεια για το νέο συμβόλαιο.

Εφόσον ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Σιμόες (σ.σ. αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο), η ΑΕΚ θα στραφεί στις υποθέσεις των Μπακασέτα και Λαμπρόπουλου, των οποίων τα συμβόλαια λήγουν επίσης το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version