Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Το ελληνικό μπάσκετ είπε το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Πολίτη! [pics, vid]

Το ελληνικό μπάσκετ είπε το τελευταίο “αντίο” στον Κώστα Πολίτη! [pics, vid]
ΦΩΤΟ eurokinissi

Συγγενείς, φίλοι, προσωπικότητες από το χώρο του μπάσκετ αλλά και απλός κόσμος βρέθηκαν στο κοιμητήριο Καισαριανής, για να πουν το τελευταίο “αντίο” στην Ευρω-κόουτς, Κώστα Πολίτη.

Το ελληνικό μπάσκετ αποχαιρέτησε τον “μεγάλο” Κώστα Πολίτη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (18.06.2018) σε ηλικία 76 ετών.

Η κηδεία του αρχιτέκτονα της Εθνικής που κατέκτησε το Eurobasket 1987 στο ΣΕΦ έγινε στο κοιμητήριο Καισαριανής, εκεί όπου -πέρα από τους συγγενείς και φίλους- έδωσε το “παρών” και το… ελληνικό μπάσκετ.

Αρκετοί ήταν οι παίκτες της Εθνικής του 1987 που βρέθηκαν στην κηδεία του Κώστα Πολίτη (Γιαννάκης, Ρωμανίδης, Καμούρης, Χριστοδούλου, Σταυρόπουλος, Φιλίππου).

Το “παρών” έδωσε επίσης ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, αλλά και οι Φραγκίσκος Αλβέρτης, Δήμος Ντικούδης και Μπάνε Πρέλεβιτς.

Μεταξύ άλλων, στεφάνια έστειλαν ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, οι ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΑΕΚ -με τις οποίες είχε συνεργαστεί- και Ολυμπιακός.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις