Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! Φερέιρα: “Είχαμε προετοιμαστεί μόνο για τον Άγιαξ”

Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ! Φερέιρα: “Είχαμε προετοιμαστεί μόνο για τον Άγιαξ”
ΦΩΤΟ intime

Έξαλλοι ήταν στον ΠΑΟΚ με τη διαιτησία στον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ, καθώς ο διαιτητής έδωσε τρία πέναλτι στους Ολλανδούς, οι οποίοι σκόραραν και το ένα τους τέρμα, με… επιθετικό φάουλ στον Μάτος! “Αιχμές” του Φερέιρα μετά το ματς.

Με μία απίθανη διαιτησία στο Άμστερνταμ, ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε από τον Άγιαξ στα προκριματικά του Champions League, με όλη την ομάδα να “ορμάει” με τη λήξη στον ρέφερι του αγώνα για να διαμαρτυρηθεί.

Πιο ψύχραιμος από όλους, ο Άμπελ Φερέιρα, που έσπευσε να τους απομακρύνει, αλλά ούτε αυτός κατάφερε να κρατηθεί στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα, κάνοντας λόγο για σκάνδαλο.

Οι δηλώσεις του Φερέιρα

«O ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί, ήταν ένα παιχνίδι με έντονες εναλλαγές συναισθημάτων. Προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τις δυσκολίες που μας έβαλε ο αντίπαλος. Είχαμε πει ότι ήμασταν προετοιμασμένοι για να έρθουμε εδώ και να κερδίσουμε, αλλά εμείς είχαμε υπολογίσει μόνο στις δυσκολίες που θα μας βάλει ο Άγιαξ κι όχι όλες τις άλλες που συναντήσαμε στο γήπεδο. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι στην έδρα μιας από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των παικτών μας, για το γεγονός πως ακολούθησαν καλά την στρατηγική μας. Είχαμε το θάρρος να έρθουμε στο γήπεδο του αντιπάλου και να σημειώσουμε δύο γκολ. Πλέον συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι. Θα κάνουμε την ανάλυση του παιχνιδιού να δούμε τι μπορούμε να κρατήσουμε από αυτό το ματς, συνεχίζουμε με το κεφάλι ψηλά.

Ίσως θα ήταν σκάνδαλο αν προκρινόταν ο ΠΑΟΚ! Εμείς ελέγξαμε τους παράγοντες που μπορούσαμε, υπήρξαν κι άλλοι που δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε όμως κι έπαιξαν σημαντικό ρόλο».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις