Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Ελλάδα – Εσθονία 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ντροπιαστική ήττα για την Εθνική!

Ελλάδα – Εσθονία 0-1 ΤΕΛΙΚΟ: Ντροπιαστική ήττα για την Εθνική!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Μπροστά σε… συγγενείς και φίλους στο ΟΑΚΑ, η Εθνική Ελλάδας φάνηκε… αντάξια της πορείας στο Nations League και γνωρίζοντας την ήττα από την υποβιβασμένη Εσθονία στο ΟΑΚΑ, έμεινε στην τρίτη θέση του δευτέρου ομίλου στη League C.

Η Εθνική Ελλάδας παρουσίασε αποκρουστική εικόνα στο άδειο ΟΑΚΑ και κατάφερε να χάσει ακόμη και από την τελευταία του ομίλου, Εσθονία με 1-0, χωρίς να δεχθεί… φάση, αφού το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Λαμπρόπουλος με προβολή στην εστία της ομάδας του.

Τεράστια επιθετικά προβλήματα για την ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος και θα πρέπει να αλλάξει πολλά αν θέλει να εμφανίσει καλύτερη εικόνα στα προκριματικά του Euro 2020.

Παρακολουθήστε LIVE το Ελλάδα – Εσθονία από το newsit.gr

Την προηγούμενη αγωνιστική, η Ελλάδα επικράτησε της Φινλανδίας με 1-0, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της στερήσει την πρώτη θέση και έτσι η εθνική μας ομάδα θα “αποχαιρετήσει” απόψε το Nations League στο ΟΑΚΑ.

Ευκαιρία για δοκιμές από τον νέο προπονητή του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, Άγγελο Αναστασιάδη, ο οποίος και αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που αγωνίστηκαν ελάχιστα στη νεοσύστατη διοργάνωση της UEFA.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις