Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ελλάδα – Φινλανδία: Νέα αρχή για τη “γαλανόλευκη” με Αναστασιάδη

Ελλάδα – Φινλανδία: Νέα αρχή για τη “γαλανόλευκη” με Αναστασιάδη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελλάδας υποδέχεται απόψε (21:45, Cosmotesport1, Open TV, newsit.gr) τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ, για το Nations League, έχοντας σαν στόχο μία ευρεία νίκη, η οποία θα διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Εθνική Ελλάδας κάνει… restart απόψε (21:45) στο ΟΑΚΑ. Η “γαλανόλευκη” φιλοξενεί τη Φινλανδία για το Nations League, στο πρώτο παιχνίδι της με τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει να ξεκινήσει με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην μετά-Σκίμπε εποχή, στοχεύοντας σε μία ευρεία νίκη, η οποία θα τη διατηρήσει ζωντανή στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το παιχνίδι με τους Φινλανδούς. Όπως όλα δείχνουν, η Εθνική Ελλάδας θα παραταχθεί με διάταξη με 4-2-3-1.

Φαβορί για τη θέση του τερματοφύλακα είναι ο Βασίλης Μπάρκας. Το δίδυμο των στόπερ θα αποτελείται από τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Κώστα Μανωλά. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Βασίλης Τοροσίδης και αριστερά ο Δημήτρης Γιαννούλης. Στον άξονα θα βρίσκονται οι Κάρλος Ζέκα και Δημήτρης Κουρμπέλης, με τους Φορτούνη, Πέλκα και Μπακασέτα (διεκδικεί θέση κι ο Μάνταλος) να αγωνίζονται πίσω από τον Μήτρογλου.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις