Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Επιστρέφει στους πάγκους ο Μπάγεβιτς! Ανέλαβε την Εθνική Βοσνίας

Επιστρέφει στους πάγκους ο Μπάγεβιτς! Ανέλαβε την Εθνική Βοσνίας
ΦΩΤΟ intime

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς φαίνεται ότι πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην προπονητική, αναλαμβάνοντας το ρόλο του ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική Ομάδα της Βοσνίας.

Στα 71 χρόνια του χρόνια και μετά την αποχή 7 ετών από τη θέση του προπονητή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα βρεθεί ξανά στους πάγκους, καθώς έχει συμφωνήσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Βοσνίας.

Ο Ελληνοβόσνιος κόουτς αποχώρησε την περασμένη περίοδο από την ΑΕΚ, όπου είχε το ρόλο του εκτελεστικού διευθυντή τα τελευταία χρόνια, αλλά μετά την πρόταση της πατρίδας του δεν θα μπορούσε να αρνηθεί το ρόλο του ομοσπονδιακού προπονητή, ώστε να βγάλει την ομάδα από το… τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει στις τελευταίες διοργανώσεις.

Η Βοσνία ήταν στον όμιλο της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2020 και παρότι διαθέτει παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου κατάφερε να αποκλειστεί και μάλιστα εύκολα σε αυτά, μένοντας πίσω από την Ιταλία, τη Φινλανδία, αλλά και τη δική μας εθνική ομάδα στην τελική βαθμολογία.

Η ανακοίνωση της Εθνικής Βοσνίας

«Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η πρόσληψη του Ντούσαν Μπάγεβιτς ως προπονητή της πρώτης ομάδας της Βοσνίας. Η απόφαση ήταν ομόφωνη από το συμβούλιο και αποτελεί την ιδανική λύση για τα μπαράζ που ακολουθούν.

Η συνέντευξη Τύπου, που θα αποτελέσει την επίσημη παρουσίαση του κ. Μπάγεβιτς, θα προγραμματιστεί μετά την Πρωτοχρονιά.

Ευχόμαστε στον νέο εκλέκτορα πολλή τύχη στο νέο του πόστο και να πετύχει το αποτέλεσμα που ξέρουμε ότι μπορεί, που είναι η πρόκριση στο Ευρωπαϊκό του 2020».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις