Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας – Μασούρας: “Εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου”

Εθνική Ελλάδας – Μασούρας: “Εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου”
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Γιώργος Μασούρας του Πανιωνίου βρέθηκε για πρώτη φορά στις κλήσεις για την Εθνική Ελλάδας των ανδρών και έκανε λόγο για μέγιστη τιμή και εκπλήρωση ενός παιδικού του ονείρου.

Οι πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας, περιελάμβανε και το όνομα του Γιώργου Μασούρα, ο οποίος και θα βρεθεί για πρώτη φορά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας και μίλησε στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου, για την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία.

Οι δηλώσεις του Μασούρα

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Φυσικά αποτελεί την μέγιστη τιμή για κάθε Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή η κλήση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Για μένα προσωπικά, αποτελεί την εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου και για το λόγο αυτό είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω την ομοσπονδία και το τεχνικό επιτελείο για την τιμή που μου κάνουν, καθώς επίσης και την ομάδα μου, τον Πανιώνιο που όλα αυτά τα χρόνια μου έχει δώσει την δυνατότητα να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου και με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ ως ποδοσφαιριστής».

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις