Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εθνική Ελλάδας: “Μάχη” πρόκρισης για τις Ελπίδες! Τα πλάνα του Νικοπολίδη

Εθνική Ελλάδας: “Μάχη” πρόκρισης για τις Ελπίδες! Τα πλάνα του Νικοπολίδη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η Εθνική Ελπίδων δίνει σήμερα (20/11, 20:00, ΕΡΤ2) τη ρεβάνς με την Αυστρία για την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2019 και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει στη διάθεσή του για το ματς και τον Ευθύμη Κουλούρη.

Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι με 0-1, η Ελλάδα ψάχνει μια επική ανατροπή στην Αυστρία επί των γηπεδούχων, στο δεύτερο ματς για τα μπαράζ πρόκρισης στην τελική φάση του Euro U21 στην Ιταλία.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης θα έχει όμως αυτή τη φορά στη διάθεσή του, τον Ευθύμη Κουλούρη, που είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στη διοργάνωση, αλλά έλειπε στο προηγούμενο παιχνίδι, λόγω της κλήσης του και στην Εθνική Ομάδα των Ανδρών.

Αντίθετα, ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στις ηλικίες κάτω των 21 ετών, δεν υπολογίζει στον τραυματία Τσιμίκα και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Κυριακόπουλος του Αστέρα Τρίπολης.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδας

Από εκεί και πέρα, ο Κότσαρης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Σάλιακας, Πασαλίδης και Νικολάου οι τρεις της άμυνας συν τον Κυριακόπουλο, στα χαφ σίγουροι θεωρούνται οι Γαλανόπουλος και Καραχάλιος, ενώ στην επίθεση, πλην του Κουλούρη, δύο θέσεις για τα εξτρέμ διεκδικούν οι Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Λάμπρου και Ανδρούτσς.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις