Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Europa League, ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Τραγωδία” στην Τούμπα για τον Δικέφαλο του Βορρά!

Europa League, ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 1-3 ΤΕΛΙΚΟ: “Τραγωδία” στην Τούμπα για τον Δικέφαλο του Βορρά!
ΦΩΤΟ eurokinissi

ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League
Απογοητευτικός ο Δικέφαλος του Βορρά, έχανε 0-3 από το πρώτο ημίχρονο
Αποδοκιμάστηκαν έντονα στην Τούμπα, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου
Μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο ο Πρίγιοβιτς, αλλά δεν κατάφερε να βάλει την ομάδα του στο ματς, ούτε μετά την αποβολή του Σίγκνεβιτς στο 62′

Ντροπιαστική εμφάνιση και ήττα του ΠΑΟΚ από τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στην Τούμπα, με τον Δικέφαλο του Βορρά να διασύρεται στο πρώτο ημίχρονο από την ομάδα της Λευκορωσίας και να αποκλείεται με σκορ 1-3.

Ο Σκάβιτς έκανε το 0-1 στο 18′ μετά από τραγική αντίδραση της άμυνας των γηπεδούχων και ο Σίγκνεβιτς στο 41′ έκανε το 0-2 από τη βούλα του πέναλτι, που έκανε με τραγικό τρόπο ο Μάτος. Το 0-3 έκανε στο 45′ ο ίδιος παίκτης σαν σε… προπόνηση και μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην ομάδα τους.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το γρήγορο γκολ του Πρίγιοβιτς και η αποβολή του σκόρερ των δύο τερμάτων για χτύπημα εκτός φάσης στον Κρέσπο, έφερε νέο ενδιαφέρον στο ματς, αλλά οι παίκτες του Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, παρά την ασφυκτική “πίεση” για πάνω από 20 λεπτά.

Παρακολουθήστε LIVE το ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από το newsit.gr

Ο Δικέφαλος του Βορρά “αυτοκτόνησε” στα δύο ματς με τη Βίντι και έμεινε στους τρεις βαθμούς στον όμιλό του, αλλά τα αποτελέσματα των υπολοίπων αγώνων του δίνουν την ευκαιρία να “κλέψει” την πρόκριση, με νίκη κόντρα στη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αρκεί να κερδίσει και η Τσέλσι στην έδρα της Βίντι.

Η βαθμολογία του Ομίλου

1. Τσέλσι 15 (10-1)
2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 6 (6-8)
3. Βίντι 6 (3-5)
4. ΠΑΟΚ 3 (4-9)

Η τελευταία αγωνιστική

ΠΑΟΚ – ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ (19:55)
Βίντι – Τσέλσι (19:55)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις