Site icon NewsIT

Ήττα σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάτειντ! “Έμφραγμα” στο 93′ – video

24.08.2019 | 19:55
Ήττα σοκ για τη Μάντσεστερ Γιουνάτειντ! “Έμφραγμα” στο 93′ – video

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ από την Κρίσταλ Πάλας. Δεύτερη σερί "γκέλα" για τους "κόκκινους" διαβόλους, η οποία χάνει από νωρίς την επαφή με την κορυφή της Premier League.

Την πρώτη ήττα στην Premier League γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ηττήθηκε από την Κρίσταλ Πάλας με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Στο Ολντ Τράφορντ τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν… ονειρικά για τους παίκτες του Σόλσκιερ. Ο Αγιού στο 32′ άνοιξε το σκορ κι έκανε το 0-1. Η Κρίσταλ Πάλας έως το 89′ κρατούσε καλά στα χέρια της τη νίκη, καθώς ο Ράσφορντ στο 69′ σημάδεψε το δοκάρι στη μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση.

Ενα λεπτό πριν τη λήξη του αγώνα ο Τζέιμς έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να δώσει τον ένα βαθμό στη Γιουνάιτεντ. Στο 90+3′ ο Φαν Αανχολτ έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Ντε Χέα κι έκανε το τελικό 1-2, σοκάροντας τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν μόλις 4 βαθμούς στις τρεις πρώτες αγωνιστικές της Premier League και μένουν από νωρίς πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Τα γκολ του αγώνα και το χαμένο πέναλτι

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version