Site icon NewsIT
09:41 Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Με Κομίνη η εκδίκαση του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ!

Ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Γιώργος Κομίνης, θα δώσει το “παρών” στην εκδίκαση της υπόθεσης των γεγονότων της Τούμπας.

Κομίνης

Τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έφεραν ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Φυσικά, η εκδίκαση της υπόθεσης που θα γίνει στα γραφεία του Πρωτοβάθμιου οργάνου της Superleague -το πρωί της Παρασκευής (16/3)- αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ένας από τους.. πρωταγωνιστές του ντέρμπι της Τούμπας, είναι και ο διαιτητής του αγώνα, Γιώργος Κομίνης. Ο Έλληνας ρέφερι κλήθηκε να βρεθεί διαδικασία, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το “Φύλλο Αγώνα”, τα όσα έζησε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και στα αποδυτήρια και φυσικά τη διακοπή του ματς.

Να θυμίσουμε πως στο πρόσφατο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, που δεν ξεκίνησε ποτέ, ο διαιτητής Αρετόπουλος είχε δώσει εγγράφως συμπληρωματικές εξηγήσεις.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version