Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Κορυφαίος διαιτητής στο Μπενφίκα – ΠΑΟΚ!

Κορυφαίος διαιτητής στο Μπενφίκα – ΠΑΟΚ!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Γνωστό έγινε το όνομα του διαιτητή που θα σφυρίξει το παιχνίδι της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία, για τα πλέι οφ του Champions League. Πρόκειται για τον ρέφερι που διεύθυνε τον περσινό τελικό του Champions League.

Ο διαιτητής του περυσινού τελικού του Champions League, Μίλοραντ Μάζιτς, ορίστηκε από την UEFA για να σφυρίξει την αναμέτρηση της Μπενφίκα με τον ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία, για τα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Σέρβος ρέφερι είχε διευθύνει την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λίβερπουλ, όπου οι Μαδριλένοι είχαν επικρατήσει των Άγγλων με 3-1 και παρέμειναν στην κορυφή της Ευρώπης.

Βοηθοί του Μάζιτς θα είναι οι Μίλοβαν Ρίστιτς και Νταλιμπόρ Τζούρτζεβιτς, επιπρόσθετοι διαιτητές θα είναι οι Νέναντ Τζόκιτς και Ντανίλο Γκρούζιτς, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο επίσης Σέρβος, Νεμάνια Πέτροβιτς.

Ο Μάζιτς είναι διεθνής από το 2009 κι έχει σφυρίξει ακόμα μία φορά παιχνίδι του ΠΑΟΚ, αυτό με την Τότεναμ για τους ομίλους του Europa League της σεζόν 2011-12, το οποίο έληξε 0-0.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις