Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κριστιάνο Ρονάλντο – Δέλλας: Αντάμωσαν… 15 χρόνια μετά! Η φωτογραφία με Μαστροκώστα – Pics

Κριστιάνο Ρονάλντο – Δέλλας: Αντάμωσαν… 15 χρόνια μετά! Η φωτογραφία με Μαστροκώστα – Pics

Αύρα… Euro 2004 απέκτησαν οι διακοπές του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία. Λίγες εβδομάδες πριν την αναβίωση του τελικού της τότε διοργάνωσης στο “Γ. Καμάρας”, ο Τραϊανός Δέλλας, συναντήθηκε επί ελληνικού εδάφους με τον Πορτογάλο επιθετικό των Ιβήρων.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, για τις διακοπές του. Ο επιθετικός της Γιουβέντους… ηρεμεί σε πολυτελές ξενοδοχείο της Μεσσηνίας και είχε μια συνάντηση με… αύρα Euro 2004.

Ο Πορτογάλος άσος συνάντησε τον Τραϊανό Δέλλα, αλλά και τη σύζυγό του, Γωγώ Μαστροκώστα! Ο “Κολοσσός” τα είπε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και φωτογραφήθηκε μαζί του. Μάλιστα, δήλωσε… ανακουφισμένος που ο “CR 7” δεν θα είναι στο επετειακό ματς των Legends των δύο χωρών που θα γίνει στις 4 Ιουλίου στο “Γ. Καμάρας”, σχολιάζοντας την τρομερή φυσική κατάσταση που βρίσκεται…

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φωτογραφήθηκε και με την Γωγώ Μαστροκώστα, με την σύζυγο του Τραϊανού Δέλλα να σχολιάζει: “Ε δεν αντισταθήκαμε όλοι …οικογενειακώς ,σε μια φωτογραφία στον Κριστιάνο”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις