Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

“Ξεμπούκωσε” η Μπάγερν ενόψει ΑΕΚ! Συνεχίζει “τρένο” η Ντόρτμουντ – videos

“Ξεμπούκωσε” η Μπάγερν ενόψει ΑΕΚ! Συνεχίζει “τρένο” η Ντόρτμουντ – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Μετά από 4 ματς μακριά από τη νίκη, η Μπάγερν κατάφερε να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, περνώντας με 1-3 από την έδρα της Βόλσφμπουργκ, χάρη σε γκολ των Λεβαντόφσκι και Χάμες Ροντρίγκες, παρά μάλιστα την αποβολή του Ρόμπεν στο ματς. Παραμένει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα το “τρένο” της Ντόρτμουντ που “πέρασε” με τεσσάρα από την έδρα της Στουτγκάρδη.

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στο Champions League, η Μπάγερν Μονάχου, πήρε “ανάσα” στη Γερμανία, επιστρέφοντας στις νίκες μετά από 4 ματς, καθώς επικράτησε με 3-1 στην έδρα της Βόλσφμπουργκ.

Οι “Βαυαροί” μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και με τον Λεβαντόφσκι σε εντυπωσιακή κατάσταση, φάνηκε να “καθαρίζουν” από νωρίς το ματς, προηγούμενοι με 0-2 στο σκορ στο 48′, χάρη σε δύο γκολ του Πολωνού. Με τον Βέγκχορστ να μειώνει στο 63′ και τον Ρόμπεν να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη, το ματς θα μπορούσε πάντως, να γίνει ντέρμπι στο τέλος, όμως ο Χάμες Ροντρίγκες με ένα εξαιρετικό γκολ μετά από αντεπίθεση, πέτυχε και τρίτο γκολ για την ομάδα του, χαρίζοντάς της τη νίκη και την… ηρεμία πριν το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Champions League.

https://www.youtube.com/watch?v=PEl8Hfhwwcc

“Σαρωτική” η Ντόρτμουντ στην κορυφή

Στην κορυφή της βαθμολογίας στη Μπουντεσλίγκα πάντως, παραμένει η Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και πέρασε… τρένο και από την έδρα της Στουτγκάρδη, με το εντυπωσιακό 0-4.

Οι “Βεστφαλοί” μάλιστα είχαν 4 διαφορετικούς σκόρερ στο ματς, με τον Πάκο Αλκάθερ να είναι ασταμάτητος και να σκοράρει για ένα ακόμη παιχνίδι και τους Σάντσο (στο 3′), Ρόις (στο 23′) και Φιλίπ (στο 85′), να συνδράμουν στη νίκη της ομάδας τους.

https://www.youtube.com/watch?v=Xq_RblZQ2WM

Τα αποτελέσματα στη Μπουντεσλίγκα

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Φορτούνα Ντίσελντορφ 7-1

(20΄ πεν., 50΄ Χάλερ, 26΄,34΄,55΄,69΄,72΄ Γιόβιτς – 53΄ Λουκεμπάκιο)

Λεβερκούζεν-Ανόβερο 2-2

(34′ Μπέντερ, 90′ Μπελαραμπί-25′ Μουσλίγια, 54′ Φελίπε)

Στουτγκάρδη-Ντόρτμουντ 0-4

(3′ Σάντσο, 23′ Ρόις, 25′ Αλκάθερ, 85′ Φίλιπ)

Αουγκσμπουργκ-Λειψία 0-0

Βόλφσμπουργκ-Μπάγερν Μονάχου 1-3

(63′ Βέγκχορστ-30′, 48′ Λεβαντόφσκι, 72′ Χάμες Ροντρίγκες)

Νυρεμβέργη-Χοφενχάιμ 1-3

(18′ πεν. Μπέρχενς-50′, 57′ Νέλσον, 67′ Σαλάι)

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις