Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κύπελλο Ελλάδας: “Super” Βόλος! Με το.. δεξί ο Κισσαμικός

Κύπελλο Ελλάδας: “Super” Βόλος! Με το.. δεξί ο Κισσαμικός
volosnfc.gr

Σαρωτικός ο ΝΠΣ Βόλος κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας (5-1) για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Πέρασε από την έδρα του ΟΦ Ιεράπετρας ο Κισσαμικός. Στο 1-1 έμειναν Απόλλων Παραλιμνίου και Τρίκαλα.

Με μια εντυπωσιακή απόδοση μπήκε στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας ο ΝΠΣ Βόλος (ΦΩΤΟ). Ο Απόλλων Λάρισας δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην ομάδα της Μαγνησίας και ηττήθηκε με 5-1. Πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μάντζης, που πέτυχε δυο γκολ.

Βαθμολογία του 2ου ομίλου

1. Βόλος 3

2. ΑΕΚ 0 (χωρίς αγώνα)

3. Λαμία 0 (χωρίς αγώνα)

4. Απόλλων Λάρισας 0

– Το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία έχει αναβληθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Με… το δεξί μπήκε ο ΑΟΧ Κισσαμικός στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη νίκησε με 2-0 στην έδρα του ΟΔ Ιεράπετρας -σκοράροντας και τα δύο τέρματα στην επανάληψη- και θα “παλέψει” στις επόμενες δυο αναμετρήσεις της στο θεσμό κόντρα σε Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου

ΑΟΧ Κισσαμικός 3 2-0

Παναιτωλικός –

Παναθηναϊκός –

ΟΦ Ιεράπετρας 0 0-2

Στο τελευταίο από τα ματς που είχαν “σέντρα” στις 16:30, ο Απόλλων Παραλιμνίου έφερε 1-1 μέσα στην έδρα του με τα Τρίκαλα, παίρνοντας έτσι τον πρώτο του βαθμό στο θεσμό. Άξιο αναφοράς πως οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 54′ (δεύτερη κίτρινη ο Τσιάρας), ενώ ολοκλήρωσαν το ματς με 9 ποδοσφαιριστές, μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Γκουγκούδη.

Βαθμολογία 6ου ομίλου

1. Απόλλων Παραλιμνίου 1

2. Τρίκαλα 1

3. Αστέρας Τρίπολης 0*

4. Απόλλων Σμύρνης 0*

*Αγωνίζονται στις 19:00

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις