Site icon NewsIT

Μαχαιρώθηκαν δύο οπαδοί της Σέλτικ στη Ρώμη! Επεισόδια πριν το ματς με τη Λάτσιο – video

07.11.2019 | 19:16
Μαχαιρώθηκαν δύο οπαδοί της Σέλτικ στη Ρώμη! Επεισόδια πριν το ματς με τη Λάτσιο – video

Οπαδοί της Λάτσιο επιτέθηκαν σε αυτούς της Σέλτικ το βράδυ της Τετάρτης (6/11) μαχαιρώνοντας δύο άτομα πριν το αποψινό (7/11) ματς των δύο ομάδων για το Europa League στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

Δύο οπαδοί της Σέλτικ μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου μετά από επίθεση που δέχτηκαν από αυτούς της Λάτσιο σε παμπ της Ρώμης όπου ήταν συγκεντρωμένοι το βράδυ της Τετάρτης (6/11). Οι οπαδοί των “Καθολικών” έχουν μεταβεί στην ιταλική πρωτεύουσα για την αποψινή αναμέτρηση της Σέλτικ με τη Λάτσιο για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Θυμίζουμε ότι η κόντρα των οπαδών των δύο ομάδων έχει ξεκινήσει από το πρώτο μεταξύ τους ματς και έχει πάρει πολιτικές διαστάσεις, με τους Σκωτσέζους να επιτίθενται μέσω πανό και συνθημάτων σε αυτούς της Λάτσιο λόγω των ακροδεξιών τους πεποιθήσεων.

Σε βίντεο που ανέβηκε στα social media αποτυπώνεται η στιγμή της επίθεσης με τους οπαδούς της Λάτσιο προσπαθούν να σπάσουν τα τζάμια της παμπ, όπου βρίσκονταν οι οπαδοί της Σέλτικ και να μπουν μέσα,.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version