Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Μόρας: Το συγκλονιστικό μήνυμα του για τον θάνατο του αδερφού του [pic]

Μόρας: Το συγκλονιστικό μήνυμα του για τον θάνατο του αδερφού του [pic]

Ο Βαγγέλης Μόρας έκανε μία συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του αδερφού του. “Γίνε δότης μυελού των οστών”, ήταν το μήνυμα του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Με αφορμή τη συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που έχασε τον αδερφό του, ο Βαγγέλης Μόρας έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram,  στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media.

Ο αδερφός του διεθνή ποδοσφαιριστή είχε διαγνωστεί με λευχαιμία και νοσηλεύτηκε για πολύ καιρό στην Αυστραλία, ενώ συνέχισε τη νοσηλεία του στη Λάρισα., δίχως να καταφέρει να βγει νικητής στη δύσκολη μάχη για τη ζωή του.

Ο Βαγγέλης Μόρας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον αδερφό του μέσα από νοσοκομείο κι έγραψε:

«Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο, αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπετε κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ, όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά», έγραψε.

Η ανάρτηση του Μόρα

View this post on Instagram

Περάσανε 4 χρόνια και πίστευα ότι θα είναι πιο εύκολη και πιο διαχειρίσιμη συναισθηματικά αυτήν η μέρα , αλλά δυστυχώς είναι πολύ πιο δύσκολη. Η εικόνα σου τριγυρνάει στο μυαλό μου εδώ και μια βδομάδα και το κάνει πολύ δύσκολο αλλά και πολύ όμορφο γιατί είναι σαν να σε έχω δίπλα μου!!! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι σε λατρεύω και ότι μου λείπεις πολύ !!! ΓΙΝΕ ΔΟΤΗΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ !!! Στην φωτό που βλέπεται κάνω ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ , όποτε μην φοβάστε απλά ενημερωθείτε σωστά !!! @savemoras #myangel #mybrother #missyou #savemoras #myhero #mysuperman

A post shared by Moras Vangelis (@moras_vangelis_) on

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις