Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Nations League: “Απάντησε” με τριάρα η Αγγλία στην Ισπανία! Τα αποτελέσματα της βραδιάς – videos

Nations League: “Απάντησε” με τριάρα η Αγγλία στην Ισπανία! Τα αποτελέσματα της βραδιάς – videos
ΦΩΤΟ Reuters

Η Εθνική Αγγλίας βρισκόταν με την… πλάτη στον τοίχο στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ισπανία για τον τέταρτο όμιλο στην League A του Nations League, παίρνοντας όμως ρεβάνς για την ήττα στη δική της έδρα, επικράτησε με 2-3 των Ισπανών και παρέμεινε στο “κόλπο” της πρόκρισης.

Έχοντας χάσει το μεταξύ τους ματς στην Αγγλία, η ομάδα του Σάουθγκεϊτ ήθελε μόνο νίκη στην έδρα της Ισπανίας και τα κατάφερε με εμφατικό τρόπο, αφού με “σαρωτική” εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, “καθάρισε” τους γηπεδούχους.

Δύο γκολ του Στέρλινγκ και ένα του Ράσφορντ έκριναν από νωρίς την αναμέτρηση στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλης, αφού το σκορ είχε γίνει ήδη 0-3 από το πρώτο ημίχρονο. Η Ισπανία προσπάθησε στη συνέχεια να αντιδράσει αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-3 με τον Αλκάθερ -που παραμένει “καυτός”- και τον Ράμος στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

https://www.youtube.com/watch?v=M3VbalTgqQY

Οι Ισπανοί έμειναν έτσι στους 6 βαθμούς και έχασαν την ευκαιρία να “σφραγίσουν” την πρόκριση στην επόμενη φάση, με την Αγγλία να φθάνει τους 4 βαθμούς και να παραμένει “ζωντανή” στον τέταρτο όμιλο της League A, του Nations League.

Οι συνθέσεις στο Ισπανία – Αγγλία

Ισπανία (Λουίς Ενρίκε): Ντε Χέα, Γιόνι, Σέρχιο Ράμος, Νάτσο, Μάρκος Αλόνσο, Τιάγκο, Μπουσκέτς, Σαούλ (57’ Αλκάθερ), Άσπας (57’ Θεμπάγιος), Ασένσιο, Ροδρίγο (72’ Μοράτα)

Αγγλία (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Τρίπιερ (85’ Αλεξάντερ-Άρνολντ), Μαγκουάιρ, Γκόμεζ, Τσίλγουελ, Ντάιερ, Γουίνκς (90+1’ Τσαλόμπα), Μπάρκλεϊ (76’ Γουόκερ), Στέρλινγκ, Ράσφορντ, Κέιν

Σούπερ ματς στο Εσθονία – Ουγγαρία

Στο έτερο παιχνίδι για τον όμιλο της Ελλάδας, Εσθονία και Ουγγαρία πέτυχαν το σκορ της βραδιάς, αφού σε ένα σούπερ ματς, από πλευράς εξέλιξης, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0, βρέθηκαν να χάνουν με 1-2, έκαναν δική τους ανατροπή για το 3-2, αλλά έμειναν τελικά στο 3-3, χάρη σε ένα γκολ του Σαλάι στο 81ο λεπτό της αναμέτρησης.

https://www.youtube.com/watch?v=oSPAC-5jJlQ

Νίκες για Ελβετία και Βοσνία

Στα υπόλοιπα ματς της βραδιάς, η Ελβετία επανήλθε στις νίκες, επικρατώντας με 2-1 στην έδρα της Ισλανδίας, για το δεύτερο όμιλο της League A, ενώ η Βοσνία συνέχισε με το απόλυτο στο δικό της όμιλο (Γ’ στη League C), παίρνοντας τη νίκη και από τη Βόρεια Ιρλανδία, με 2-0, κατακτώντας και μαθηματικά την πρώτη θέση.

https://www.youtube.com/watch?v=9rFXQ_q77rs

https://www.youtube.com/watch?v=cSH93DyAzIo

Τέλος, στο δεύτερο όμιλο της 4ης κατηγορίας, Λευκορωσία και Μολδαβία ήρθαν ισόπαλες 0-0, ενώ το Λουξεμβούργο πήρε ευρεία νίκη με 3-0 επί του Σαν Μαρίνο.

Τα αποτελέσματα της βραδιάς

LEAGUE A

Ισλανδία-Ελβετία 1-2

(81΄ Φινμπόγκασον – 52΄ Σεφέροβιτς, 67΄ Λανγκ)

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Ισπανία-Αγγλία 2-3

(58΄ Πάκο Αλκάθερ, 90΄+8 Ράμος – 16΄,38΄ Στέρλινγκ, 30΄ Ράσφορντ)

LEAGUE B

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Βοσνία-Β.Ιρλανδία 2-0

(27΄,73΄ Τζέκο)

LEAGUE C

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Φινλανδία – ΕΛΛΑΔΑ 2-0

(46΄ Σοΐρι, 89΄ Καμάρα)

Εσθονία-Ουγγαρία 3-3

(20΄ Λουτς, 70΄ Πικ, 79΄ Ανίερ – 24΄ Νάγκι, 54΄,81΄ Σάλαϊ)

LEAGUE D

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Λουξεμβούργο-Σαν Μαρίνο 3-0

(4΄ Τουρπέλ, 65΄ Σινάνι, 73΄ Θιλ)

Λευκορωσία-Μολδαβία 0-0

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις