Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Nations League: Απίθανο ματς με 7 γκολ στην Ελβετία! “Αυτοκτόνησε” και έμεινε εκτός το Βέλγιο – video

Nations League: Απίθανο ματς με 7 γκολ στην Ελβετία! “Αυτοκτόνησε” και έμεινε εκτός το Βέλγιο – video
ΦΩΤΟ Reuters

Το Βέλγιο βρέθηκε να προηγείται με 2-0 μέσα στην Ελβετία και θα εξασφάλιζε την πρώτη θέση και την πρόκριση ακόμη και με οριακή ήττα, όμως οι γηπεδούχοι “απάντησαν” με πεντάρα στο υπόλοιπο του ματς και με το εντυπωσιακό 5-2 πανηγύρισαν μία απίστευτη πρόκριση στο Final-4 της Πορτογαλίας.

Σε ένα ανεπανάληπτο παιχνίδι στην Ελβετία, η τοπική εθνική ομάδα πήρε μία “μυθική” νίκη και πρόκριση επί του Βελγίου, στο καλύτερο ματς μέχρι στιγμής στη νεοσύστατη διοργάνωση του Nations League.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τα πάντα με το μέρος τους μετά από 17 λεπτά αγώνα, αφού προηγούνταν ήδη με 2-0 σε ένα ματς που τους επιτρεπόταν ακόμη και να χάσουν με ένα γκολ διαφορά, αλλά κατάφεραν τελικά να “αυτοκτονήσουν”.

Με μία αντεπίθεση που έκανε το κοινό στη Λουκέρνη να… παραληρήσει, η Ελβετία πέτυχε 5 γκολ από το 26′ μέχρι το 84′ και με το τελικό 5-2, πανηγύρισε τη νίκη, την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας, αλλά και την πρόκριση στην επόμενη και τελική φάση του Nations League.

Οι συνθέσεις στο Ελβετία – Βέλγιο

Ελβετία: Ζόμερ, Μπαμπού, Ελβέντι, Κλόζε, Ροντρίγκεζ, Φερνάντες, Τζάκα, Φρόιλερ (79′ Ζακαρία), Ζούμπερ (87′ Μπενίτο), Σατσίρι, Σεφέροβιτς (90′ Αγέτι)

Βέλγιο: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Κομπανί, Μπογιατά, Μενιέ (90′ Ορίγκι), Τιλεμανς, Βιτσέλ, Σαντλί (65′ Μπατσουαγί), Τοργκάν Αζάρ, Μέρτενς, Εντέρ Αζάρ

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις