Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Nations League: “Σκότωσε” την Τουρκία η Σουηδία! “Σφράγισαν” το ντέρμπι Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν – video

Nations League: “Σκότωσε” την Τουρκία η Σουηδία! “Σφράγισαν” το ντέρμπι Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν – video
ΦΩΤΟ Reuters

Με ένα πέναλτι που κέρδισε ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ και εκτέλεσε εύστοχα ο Γκράνκβιστ, η Σουηδία επικράτησε της Τουρκίας με 1-0 και την “έριξε” στην τρίτη κατηγορία του Nations League.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον Β΄ όμιλο της League B, η Σουηδία πήρε σπουδαία νίκη επί της Τουρκίας στο Ικόνιο και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα με τη Ρωσία, όπου με νίκη θα “κλέψει” την πρώτη θέση και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αντίθετα, η εθνική ομάδα της γειτονικής χώρας έμεινε οριστικά στην τελευταία θέση του ομίλου τους και άρα στην επόμενη διοργάνωση του Nations League, θα βρεθεί στην τρίτη κατηγορία.

https://www.youtube.com/watch?v=XME5MLwSqJo

Στα άλλα ματς της βραδιάς, Κόσοβο και Αζερμπαϊτζάν πανηγύρισαν τη νίκη επί της Μάλτας (5-0) και των Νησιών Φερόε (2-0),γεγονός που θα φέρει τις δύο ομάδες αντιμέτωπες σε ματς πρόκρισης, για την πρώτη θέση στον Γ΄ όμιλο της League D.

Νωρίτερα, η Σερβία νίκησε 2-1 στο Βελιγράδι το Μαυροβούνιο και βρίσκεται “αγκαλιά” με την πρώτη θέση στον 4ο όμιλο της League C, την οποία μπορεί να “σφραγίσει” και μαθηματικά, εάν η Ρουμανία δεν πάρει τη νίκη επί της Λιθουανίας.

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις