Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Nations League: Στο Final-4 η Αγγλία! Ο Κέιν χάρισε την πρόκριση στα “τρία λιοντάρια” – video

Nations League: Στο Final-4 η Αγγλία! Ο Κέιν χάρισε την πρόκριση στα “τρία λιοντάρια” – video
ΦΩΤΟ Reuters

Η Αγγλία έκανε μεγάλη ανατροπή κόντρα στην Κροατία και με τον Κέιν να πετυχαίνει το “χρυσό” γκολ, πήρε τη νίκη με 2-1 και πανηγύρισε την πρόκριση στο Final-4 του Nations League, από τον τέταρτο όμιλο της πρώτης κατηγορίας.

Η Εθνική Αγγλίας πήρε… εκδίκηση από την Κροατία για τον αποκλεισμό στο Μουντιάλ της Ρωσίας, καθώς με τη νίκη 2-1 στον “τελικό του τετάρτου ομίλου της πρώτης κατηγορίας του Nations League, “σφράγισε” την πρώτη θέση και την πρόκριση στο Final-4, ενώ την ίδια στιγμή υποχρέωσε τους αντιπάλους της στον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Στο κατάμεστο Γουέμπλεϊ, οι Κροάτες κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 57ο λεπτό του αγώνα, με τρομερή προσπάθεια και γκολ του Κράμαριτς, όμως τα “τρία λιοντάρια” βρήκαν τα αποθέματα για να πραγματοποιήσουν στο τέλος της ανατροπή.

Ο Λίνγκαρντ ήταν αυτός που ισοφάρισε τον αγώνα, σκοράροντας στο 78ο λεπτό του ματς, με το “χρυσό” γκολ για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ να πετυχαίνει στο 85′ ο Χάρι Κέιν, βάζοντας “φωτιά” στο γήπεδο.

https://www.youtube.com/watch?v=MUrHY31AOqY

Η Αγγλία εξασφάλισε έτσι την πρώτη θέση στη βαθμολογία με 7 βαθμούς και προκρίθηκε στο Final-4 της κατηγορίας στην Πορτογαλία, ενώ η Ισπανία έμεινε δεύτερη με 6 βαθμούς και η Κροατία υποβιβάσθηκε ως τρίτη και τελευταία με 4 βαθμούς.

Οι συνθέσεις στο Αγγλία – Κροατία

Αγγλία: Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκόμεζ, Τσίλγουελ, Ντελφ (73′ Λίνγκαρντ), Ντάιερ, Μπάρκλεϊ (64′ Ντέλε Άλι), Στέρλινγκ, Ράσφορντ (73′ Σάντσο), Κέιν

Κροατία: Κάλινιτς, Βρσάλκο (26′ Μίλιτς), Λόβρεν, Βίντα, Γέντβαϊ, Μόντριτς, Μπρόζοβιτς, Ρέμπιτς (46′ Μπρέκαλο), Βλάσιτς (79′ Ρογκ), Πέρισιτς, Κράμαριτς

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις