Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Ο Αμπράμοβιτς βάζει πωλητήριο στην Τσέλσι! Η πρόταση που… περιμένει”

“Ο Αμπράμοβιτς βάζει πωλητήριο στην Τσέλσι! Η πρόταση που… περιμένει”
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό που επικαλούνται πληροφορίες από το περιβάλλον του Ρομάν Αμπράμοβιτς αναφέρουν πως ο Ρώσος μεγιστάνας είναι έτοιμος να πουλήσει την Τσέλσι – Η πρόταση που απέρριψε και αυτή που περιμένει.

Προτάσεις για την πώληση της Τσέλσι φέρεται να εξετάζει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς σύμφωνα με όσα αναφέρει το Bloomberg, επικαλούμενο άτομα του περιβάλλοντος του Ρώσου δισεκατομυριούχου, τα οποία γνωρίζουν την πορεία των διαπραγματεύσεων.

Ο Αμπράμοβιτς, η περιουσία του οποίου σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό Forbes φθάνει τα 10,8 δισεκατομμύρια δολάρια, φέρεται να απέρριψε ήδη πρόταση 2,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την Τσέλσι.

Μάλιστα, ο Ρώσος δισεκατομυριούχος εμφανίζεται -σύμφωνα πάντα με το Bloomberg- να επιθυμεί να πουλήσει τους “μπλε” στην τιμή των 3 δισεκατομμυρίων λιρών (περίπου 4 δισεκατομμύρια δολάρια).

Οι εκπρόσωποι του Αμπράμοβιτς αρνήθηκαν να σχολιάσουν το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ενώ παρέπεμψαν το πρακτορείο στους δικηγόρους του Ρώσου επιχειρηματία, οι οποίοι όμως δεν θέλησαν να σχολιάσουν.

Να αναφέρουμε πως το ενδεχόμενο πώλησης της Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς είχε αναφέρει η εφημερίδα “The Times” στα τέλη Αυγούστου. Σύμφωνα με εκείνο δημοσίευμα, η διοίκηση της ομάδας είχε ζητήσει συμβουλευτικές υπηρεσίες για την πώληση από την τράπεζα επενδύσεων Raine Group.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις