Site icon NewsIT

Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να γράψει Ιστορία με ένα συν δύο ρεκόρ στους ομίλους του UCL

04.12.2017 | 12:21
Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να γράψει Ιστορία με ένα συν δύο ρεκόρ στους ομίλους του UCL

Ιστορία είναι έτοιμος να γράψει στο Champions League ο Νεϊμάρ, αύριο, όταν η Παρί Σ.Ζ επισκεφτεί στο Μόναχο την Μπάγερν, για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διοργάνωσης.

Έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής γκολ και στα πέντε παιχνίδια του ομίλου, ο Βραζιλιάνος θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα  έχει σκοράρει και στους έξι αγώνες, αν καταφέρει να παραβιάσει και την εστία της Μπάγερν.

Ηδη η Παρί Σ.Ζ, έχοντας εξασφαλίσει την καλύτερη επίθεση στην Ιστορία των ομίλων  με 24 γκολ, είναι βέβαιη για την πρώτη θέση, ακόμα και με ήττα με σκορ μικρότερο από το 3-0, σκορ που είχε νικήσει η γαλλική ομάδα στο Παρίσι.

Ενώ το ρεκόρ-γκολ στο Champions League σε μία σεζόν είναι 11 τέρματα και το κατέχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο από την σεζόν 2015-16,  ούτε ο Πορτογάλος, αλλά ούτε ο Λιονέλ Μέσι έχουν καταφέρει να σκοράρουν σε κάθε αγώνα. Ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να σκοράρει εκτός έδρας με την Παρί Σ.Ζ το 2015/16, ενώ ο Μέσι το 2016-17, έλειψε λόγω τραυματισμού  στον αγώνα με την Γκλάντμπαχ (2-1).

Ο 25χρονος Νεϊμάρ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την διαδρομή του ομίλου με δύο ακόμα επιτεύγματα ορόσημο. Θα μπορούσε να ξεπεράσει τον Ρονάλντο που έχει 8 γκολ στους ομίλους, αλλά και να γίνει ο παίκτης που έχει δεχθεί τα περισσότερα φάουλ, αφού έχει ήδη 20 (δέκα περισσότερα από τον Μέσι και τέσσερα από τον Ρονάλντο), με τον Μάρλος της Σαχτάρ που έχει 16.

Tags:

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version