Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Βέργος “ενώνει” Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! “Προχωρούν” σε συνιδιοκτησία του παίκτη

Ο Βέργος “ενώνει” Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! “Προχωρούν” σε συνιδιοκτησία του παίκτη
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του Νίκου Βέργου από τον Ολυμπιακό και φαίνεται ότι βρέθηκε η “χρυσή τομή”, με τις δύο πλευρές να καταλήγουν στη συνιδιοκτησία του 23χρονου ποδοσφαιριστή.

Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό έχουν εξομαλυνθεί τον τελευταίο καιρό, σε διοικητικό επίπεδο και φαίνεται ότι αυτό θα επηρεάσει και την μετεγγραφή του Νίκου Βέργου στους “πράσινους”.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τη Live Sport, οι δύο ομάδες έχουν καταλήξει στη συνιδιοκτησία του 23χρονου επιθετικού των “ερυθρολεύκων”, αφού η ομάδα του Γιώργου Δώνη τα έχει βρει με τον ίδιο τον παίκτη, αλλά δεν ήθελε να συζητήσει το ενδεχόμενο του δανεισμού του.

Από την άλλη, οι “ερυθρόλευκοι” δεν ήθελαν να χάσουν χωρίς το παραμικρό όφελος τον ταλαντούχο επιθετικό και ειδικά από τον “αιώνιο αντίπαλο”, γεγονός που φαίνεται να οδηγεί στη λύση της συνιδιοκτησίας. Πρόκειται μία πρακτική ευρέως διαδεδομένη στο εξωτερικό και ειδικά στην Ιταλία, αλλά αυτή θα είναι η πρώτη φορά για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις