Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Με αλλαγές οι “ερυθρόλευκοι” στην Κρήτη!

ΟΦΗ – Ολυμπιακός: Με αλλαγές οι “ερυθρόλευκοι” στην Κρήτη!
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι αναγκασμένος να προβεί σε αρκετές αλλαγές, λόγω και των ελλείψεων βασικών παικτών, όπως ο Φορτούνης και ο Χασάν.

Με αρκετές αλλαγές αναμένεται να αγωνιστεί απόψε (20:30, LIVE από το newsit.gr) ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”, σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν υπολογίζει τον Κώστα Φορτούνη, που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, μετά την αντίδρασή του στο γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ένωση, ενώ τραυματίας επέστρεψε και ο βασικός στο ντέρμπι, Χασάν, μετά τις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αιγύπτου.

Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών άφησε για πρώτη φορά εκτός αποστολής και τον Γιούγκος Βούκοβιτς, ενώ αναμένεται να αφήσει στον πάγκο και τους συνήθως βασικούς, Καμαρά, Μπουχαλάκη και ίσως τον Τσιμίκα.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1053933751477198848

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με τον Γιαννιώτη κάτω από τα δοκάρια, και τους Μεριά και Σισέ μπροστά του. Δεξί μπακ θα είναι ο Ομάρ, ενώ αριστερά πιθανότητες έχει και ο Κούτρης.

Στο κέντρο, ο Γκιγιέρμε θεωρείται σίγουρος, με έναν εκ των Νάτχο ή Καμαρά δίπλα του και στην επίθεση την τριάδα θα αποτελούν οι Χριστοδουλόπουλος, Ποντένσε και Ηκερέρο.

https://twitter.com/olympiacos_org/status/1053620787737960448

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις