Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Επέστρεψε! Και πάλι Λεμονής στον “ερυθρόλευκο” πάγκο

25.09.2017 | 16:20
Λεμονής

Σαν να μην έφυγε ποτέ! Λίγους μήνες αφού σήκωσε το πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό και αντικαταστάθηκε από τον Μπέσκιν Χάσι, Τάκης Λεμονής επιστρέφει -για 4η φορά- στους “ερυθρόλευκους”.

Ο Μπέσνικ Χάσι αποτελεί… παρελθόν από τον Ολυμπιακό, μετά τα όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ και η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον Ολυμπιακό είναι… γεγονός!

Ο Έλληνας τεχνικός παίρνει τα… κλειδιά των “ερυθρόλευκων” από τον Μπέσνικ Χάσι -ο οποίος τον αντικατέστησε στις αρχές του καλοκαιριού- έχοντας για αποστολή να αναστρέψει το κλίμα στην ομάδα και να τη φέρει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών.

Αυτή είναι η 4η επιστροφή του Τάκη Λεμονή στον πάγκο του Ολυμπιακού, με την τελευταία συνεργασία των δυο πλευρών να ολοκληρώνεται πριν από 5 μήνες (αντικατέστησε τον.. υπηρεσιακό Βούζα, μετά την απόλυση του Μπέντο).

Ο Έλληνας τεχνικός είχε τα… ηνία της ομάδας και τις περιόδους 2000-02, 2006-08.

Το αλλαγμένο τεχνικό τιμ

Στο πλευρό του Τάκη Λεμονή, σαν άμεσος συνεργάτης του, θα βρεθεί ο παλαίμαχος παίκτης των “ερυθρόλευκων”, Χρήστος Κόντης.

Στο νέο τεχνικό τιμ θα βρεθεί και ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ ο Γιάννης Ντουρούντος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας και προπονητής τερματοφυλάκων ο Παναγιώτης Αγριογιάννης.

Η λιτή ανακοίνωση των “ερυθρόλευκων”

“Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή κ. Τάκη Λεμονή.”

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version