Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Με Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή! Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον “τελικό” με Ατρόμητο

20.11.2018 | 10:30
Ολυμπιακός: Με Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή! Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον “τελικό” με Ατρόμητο

Με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να παραταχθεί κόντρα στον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς φαίνεται να τον εμπιστεύεται σε αυτή τη φάση περισσότερο από τους Γκερέρο και Μάνο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος βρίσκει τον Ολυμπιακό έτοιμο για ένα πρώτο “τελικό” κόντρα στον Ατρόμητο, ο οποίος κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη φετινή Superleague και “απειλεί” να θέσει εκτός διεκδίκησης από πολύ νωρίς τους “ερυθρόλευκους”.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, αφού οι Πειραιώτες δεν έχουν περιθώριο για νέα απώλεια βαθμών, μετά την ισοπαλία στο ντέρμπι “αιωνίων” με τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την επίθεση μάλιστα, ο προπονητής του Ολυμπιακού φαίνεται να καταλήγει στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για τη θέση του σέντερ φορ, αφού ο Χασάν έχει μόλις χειρουργηθεί και ο Γκερέρο δεν έχει επιστρέψει ακόμη στο 100%. Ελπίδες για τη βασική ενδεκάδα έχει και ο Μάνος, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να εμπιστεύεται περισσότερο την εμπειρία του διεθνούς Έλληνα εξτρέμ.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version