Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μπασακσεχίρ, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η κυριακάτικη προπόνηση του Ολυμπιακού, ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπασακσεχίρ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα προπονηθεί και το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ το πρωί της Τρίτης η “ερυθρόλευκη” αποστολή θα πετάξει για την Τούρκια, όπου την Τετάρτη (7/8) θα “συγκρουστεί” με τη Μπασακσερχίρ.
Στο μεταξύ, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε για το πρόγραμμα της αναμέτρησης με τους Τούρκους.
Η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ
Την Τρίτη στις 10:45 θα αναχωρήσει η αποστολή της ομάδας μας για την Τουρκία, όπου την Τετάρτη θα δώσει το πρώτο παιχνίδι με την Μπασακσεχίρ για το Γ’ Προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης και από εκεί θα πετάξει για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδας
Tρίτη 6/8
10:45 Αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη.
18:30 Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στo Basaksehir Fatih Terim Stadium
19:00 Προπόνηση (ανοιχτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά)
Τετάρτη7/8
20:45 Μπασακσεχίρ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Basaksehir Fatih Terim Stadium
* Η συνέντευξη Τύπου της Μπασακσεχίρ είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 6/8 στις 18:00 και η προπόνηση της τουρκικής ομάδας στις 19:30.