Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν Μιραλάς και Ταχτσίδης

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού για τον Όσκαρ Γκαρθία. Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, αλλά και ο Κέβιν Μιραλάς, γυμνάστηκαν κανονικά με την ομάδα και θα τεθούν στην διάθεσή του για το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο.

Αντίθετα, ο Κώστας Φορτούνης δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το πρόβλημα που αντιμετωπίζει από το ματς με τον Ατρόμητο, όπως τραυματίας παραμένει και ο Παπέ Αμπού Σισέ, με αποτέλεσμα η συμμετοχή και σε αυτό το ματς να κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Εκτός προπονήσεων παραμένει και ο Σεμπά, που συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις, ενώ σίγουρα θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Ρομαό και Πάρντο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ποδόσφαιρο
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ποδόσφαιρο: Περισσότερα άρθρα