Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Σενάρια” με Αραούχο, Πιαζόν και Φορτούνη! Άσχημα νέα για Χασάν

Ολυμπιακός: “Σενάρια” με Αραούχο, Πιαζόν και Φορτούνη! Άσχημα νέα για Χασάν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Όσο πλησιάζουμε στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τόσο πληθαίνουν τα “σενάρια” για τον Ολυμπιακό, που αφορούν τη μεσοεπιθετική του γραμμή. Οι νέες εξετάσεις που έκανε ο Χασάν επιβεβαίωσαν το πρόβλημα του Αιγύπτιου επιθετικού.

Ο αθλητικός Τύπος έχει αρχίσει από… νωρίς να βάζει στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ονόματα παικτών που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική του γραμμή.

Την ώρα που ο Αχμέντ Χασάν πήρε τη δεύτερη ιατρική γνώμη που βάζει την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού το 2019 (τραυματισμός στο δεξί γόνατο), η “Real News” αναφέρει πως ο Σέρχιο Αραούχο (σ.σ. αγωνίστηκε δανεικός στην ΑΕΚ) εξετάζεται από τους “ερυθρόλευκους”και μάλιστα βρίσκεται και ψηλά στη λίστα τους.

Παράλληλα, στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό επανέρχεται η περίπτωση του Λούκας Πιαζόν της Τσέλσι. Ο 25χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ είχε εμπλακεί μετεγγραφικά με τους “ερυθρόλευκους” το περασμένο καλοκαίρι και τώρα δημοσίευμα από τη χώρα της Λατινικής Αμερικής υποστηρίζει πως οι Πειραιώτες μαζί με τις Κορίνθιανς, Βαλένθια και Ντέρμπι Κάουντι ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του τον ερχόμενο Ιανουάριο. Τον παίκτη φαίνεται να παρακολουθούν και οι Μίλαν, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ.

Την ίδια στιγμή, ο Κώστας Φορτούνης παρουσιάζεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο δύο αγγλικών ομάδων. Ο παράγοντας της Γουέστ Χαμ, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος, φαίνεται πως τσέκαρε τον διεθνή μεσοεπιθετικό στο Ελλάδα – Φινλανδία, ενώ υπάρχουν φήμες και για τη Φούλαμ του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις