Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Παναιτωλικός – Λαμία: Ματσάρα στο τέλος και τελικά… 2-2! – videos

Παναιτωλικός – Λαμία: Ματσάρα στο τέλος και τελικά… 2-2! – videos
ΦΩΤΟ eurokinissi

Σε ένα τρομερό σε εξέλιξη ματς, ο Παναιτωλικός προηγήθηκε δύο φορές και κράταγε τη νίκη στα χέρια του μέχρι και τις καθυστερήσεις του αγώνα, όμως στο 98ο λεπτό του αγώνα, ο Αντέτζο έκανε το 2-2 και ο διαιτητής ακύρωσε σωστά ως οφσάιντ το τρίτο γκολ της ομάδας του Αγρινίου, στο 101′.

Απίθανο ματς “θρίλερ” στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε Παναιτωλικό και Λαμία, με το σκορ να είναι στο 1-1 μέχρι και το 88′ και τελικά να λήγει 2-2, με χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές το προβάδισμα με τον Μάζουρεκ στο 27΄ και τον Μάνα στο 88΄, όμως η Λαμία αποδείχθηκε… πολύ σκληρή για να πεθάνει και με γκολ των Επστάιν στο 74΄ και Αντέτζο στο 99, πήρε τελικά το πρώτο της βαθμό στη Superleague.

Το παιχνίδι

Η Λαμία ήταν καλύτερη σοτ πρώτο ημίχρονο και έχασε κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Μπερτόλιο και τον Επστάιν να μην καταφέρνουν να νικήσουν τον εντυπωσιακό Κυριακίδη σε τετ-α-τετ. Σαν να μην έφθανε μάλιστα αυτό, ο “νόμος του ποδοσφαίρου” επιβεβαιώθηκε στο 27΄όταν κόντρα στη ροή του ματς, ο Παναιτωλικός πήρε το προβάδισμα με το εξαιρετικό σουτ του Μάζουρεκ μέσα από την περιοχή για το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα, ο Μάζουρεκ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα τόσο του ιδίου όσο και της ομάδας του, όμως χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 49′, έδωσε την ευκαιρία στη Λαμία να “απαντήσει” με τον Επστάιν. Ο έμπειρος μπακ-χαφ, εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μπερτόλιο στο 74′, πέρασε και τον Κυριακίδη και ισοφάρισε σε 1-1.

Οι γηπεδούχοι βρήκαν όμως και δεύτερο γκολ στο 88′, με τον Μάνα που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς, να κάνει το 2-1, για να έρθει νέα ισοφάριση στο 97′, με περιπετειώδη τρόπο.

Δύο λεπτά νωρίτερα ο Μιχάι έκανε χέρι σε κεφαλιά του Μπαράλες, το οποίο και εκτέλεσε τελικά άστοχα, ο Μαστούρ, για να έρθει ο Αντέτζο με το “ριμπάουντ” να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 99΄.

Το “θρίλερ” δεν είχε πάντως ολοκληρωθεί, αφού ο Μαρινάκης σκόραρε με κεφαλιά στο 101′, ωστόσο, το γκολ ορθώς δε μέτρησε ως οφσάιντ.

Οι συνθέσεις στο Παναιτωλικός – Λαμία

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Ντίας, Μιχάι, Άργκους (87΄ Λουσέρο), Μάζουρεκ, Έρικσον, Μάρκος Πάουλο (80΄ Καμαρά), Τσοκάνης, Μοράρ, Μπαρμπόσα (70΄ Μάνα)

Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρντοβέλι, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Μπλάζιτς, Σκόνδρας, Καραμάνος (60΄ Μαστούρ), Επστάιν (85΄ Πλιάτσικας), Μπερτόλιο (78΄ Καραγκούνης), Μπαράλες

 

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις