Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: Άνοιξε ο… δρόμος για τον Πιεμπονγκσαντ!

22.08.2018 | 15:22
Παναθηναϊκός

Η ώρα των... αποδείξεων έφτασε για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ. Η Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποφάσισε την τροποποίηση του καταστατικού της ομάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε μη Ευρωπαίο πολίτη να αποκτήσει μετοχές του συλλόγου.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (22.08.2018) η έκτακτη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την οποία άνοιξε και τυπικά ο δρόμος για την είσοδο του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στη ομάδα.

Και αυτό γιατί τροποποιήθηκε το άρθρο 10 του καταστατικό της ομάδας, δίνοντας τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε μη Ευρωπαίο πολίτη να αποκτήσει μετοχές του συλλόγου.

Αυτό σημαίνει πως πλέον ο Ταϊλανδός μπορεί να προχωρήσει στο “deal” της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Την Παρασκευή έχει οριστεί διπλή συνεδρίαση του Δ.Σ. του “τριφυλλιού”, μία ημέρα δηλαδή μετά το κλείσιμο της τρέχουσας Α.Μ.Κ. Ύψους 20 εκατομμυρίων.

Στην πρώτη συνεδρίαση θα συζητηθεί το αποτέλεσμα της τρέχουσας ΑΜ.Κ. Εκεί όπου θα διαπιστωθεί πόσα χρήματα -από τα 20 εκατ. ευρώ που είχε υποσχεθεί- έβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος. Στη δεύτερη θα αποφασίσει νέα Α.Μ.Κ. για να βάλει τα απαραίτητα χρήματα ο Παϊροτζ Πιεμπονγκσάντ αλλά και η εκλογή νέου Δ.Σ.

Η πρόσκληση για το Δ.Σ. της Παρασκευής αναφέρει

“Σας καλώ όπως παραστείτε στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ – ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», τη Παρασκευή 24.08.2018, και ώρα 12:00 στα γραφεία της Εταιρείας, με τα κάτωθι θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ ΠΡΩΤΟ: Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου Στο πρώτο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα συζητηθεί νέα Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου.

ΘΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου Στο δεύτερο θέμα της Ημερήσιας Διάταξης της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου θα συζητηθεί η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version