Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επανήλθε ο Γιόχανσον! Έτοιμος για Πανιώνιο

Παναθηναϊκός: Επανήλθε ο Γιόχανσον! Έτοιμος για Πανιώνιο
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ένα πρόβλημα λιγότερο για τον Γιώργο Δώνη, αφού ο Ματίας Γιόχανσον επέστρεψε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Παναθηναϊκού και μπορεί να υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέσα και ο Δώνης, εκτός παραμένουν οι Κάτσε, Στάικος, Μουνιέ, αλλά και ο Κουρμπέλης, που τραυματίστηκε στο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία.

Ο Ματίας Γιόχανσον είχε ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τη φετινή σεζόν με τη φανέλα του Τριφυλλιού, όμως ο τραυματισμός του στην προπόνηση τον άφησε εκτός από τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του. Πλέον όμως είναι έτοιμος να βοηθήσει ξανά.

Ο Σουηδός δεξιός μπακ-χαφ συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας (15/10), χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις και έτσι τίθεται στη διάθεση του Γιώργου Δώνη για την επανέναρξη της Superleague και το ματς με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Επιστροφή στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής. Σε κανονικό ρυθμό μπήκαν Γιόχανσον, Δώνης, Θεοχάρης, οι οποίοι ακολούθησαν όλο το πρόγραμμα, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν Κουρμπέλης, Κάτσε, Στάικος, Μουνιέ.

Η προπόνηση περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Αποφόρτιση έκαναν Παντελάκης, Αποστολάκης, Μοχάμεντ, Σκεντεράι. Πρωινή η αυριανή προπόνηση στις 09.30”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις