Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Κολοβέτσιος! Ξεκίνησε η προετοιμασία για Απόλλωνα

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Κολοβέτσιος! Ξεκίνησε η προετοιμασία για Απόλλωνα
ΦΩΤΟ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γιώργος Δώνης φαίνεται ότι θα έχει τελικά στη διάθεσή του και τον Δημήτρη Κολοβέτσιο, ο οποίος άρχισε να προπονείται με την ομάδα.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να βγάζει μέρος του προγράμματος στην προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί και να θεωρείται πλέον πιθανή η συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για το συγκεκριμένο ματς, χωρίς του διεθνείς της Εθνικής Ελπίδων, που δίνουν τον αγώνα μπαράζ για το Euro 2019, αλλά και τους Μουνιέ, Διούδη και Κουλιμπαλί που είναι τραυματίες.

Η ενημέρωση από τον Παναθηναϊκό

“Η σημερινή πρωινή προπόνηση ήταν υψηλής έντασης με μπάλα, ενώ το παρών στο προπονητικό κέντρο έδωσε και ο προπονητής Γιώργος Δώνης μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στην βουβονοκήλη.

O Δημήτρης Κολοβέτσιος ακολούθησε το πρώτο μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε ατομικό. Θεραπεία για τους Μουνιέ, Διούδη, Κουλιμπαλί. Η αυριανή προπόνηση στις 17.00”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις