Site icon NewsIT

Παναθηναϊκός: “Η κούπα στα άστρα για τον Γιάννη τον Κυράστα” [pic]

01.04.2019 | 12:04
Παναθηναϊκός: “Η κούπα στα άστρα για τον Γιάννη τον Κυράστα” [pic]

Συμπληρώθηκαν 15 χρόνια από το θάνατο μιας εμβληματικής φιγούρας για τον Παναθηναϊκό, του Γιάννη Κυράστα, ο οποίος θεωρείται μέχρι και σήμερα από πολλούς, ως ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία του Τριφυλλιού.

Την Πρωταπριλιά του 2014, ο Παναθηναϊκός έπεσε σε πένθος για τον αναπάντεχο χαμό του Γιάννη Κυράστα και 15 χρόνια μετά κανείς δεν τον έχει ξεχάσει, με την ΠΑΕ να κάνει ειδική ανάρτηση για τον προπονητή που δημιούργησε την “ομάδα της Ευρώπης” στις αρχές της χιλιετίας.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

“15 χρόνια χωρίς τον Γιάννη Κυράστα. Ως ποδοσφαιριστής έπαιξε για μια πενταετία στον Παναθηναϊκό. Προπονητικά δούλεψε στο Τριφύλλι, τη σεζόν 1999-2000 (βραβεύτηκε καλύτερος προπονητής) και το πρώτο τρίμηνο της σεζόν 2000-01. Και τις δύο φορές δημιούργησε μια ομάδα χάρμα οφθαλμών.

Και τις δύο φορές δημιούργησε μια ομάδα χάρμα οφθαλμών, κοινής αποδοχής από το φίλαθλο κόσμο. Με τη δουλειά του και τη συμπεριφορά του έγινε ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο του Παναθηναϊκού. «Έφυγε» σαν σήμερα το 2004. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Παναθηναϊκός κατακτούσε το νταμπλ και από την εξέδρα το σύνθημα ακούστηκε μέχρι τον ουρανό. “Αυτή η κούπα θα φτάσει στ’ άστρα για τον Γιάννη τον Κυράστα”».

Η ανάρτηση για Κυράστα

https://twitter.com/paofc_/status/1112630403486109696

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version