Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Η σιγουριά Αλαφούζου και ο φάκελος του Πιεμπονγκσαντ

Παναθηναϊκός: Η σιγουριά Αλαφούζου και ο φάκελος του Πιεμπονγκσαντ
ΦΩΤΟ eurokinissi

Εκεί που φαίνεται πως πάει να ολοκληρωθεί, το deal Αλαφούζου – Πιεμπονγκσαντ για το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η υπόθεση δείχνει να παραμένει… στον αέρα. Οι εκτιμήσεις του ισχυρού άνδρα των «πρασίνων» και ο φάκελος αδειοδότησης του Ταϊλανδού επιχειρηματία.

Η είσοδος της πλευράς Πιεμπονγκσαντ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει καθυστερήσει και έχει προκαλέσει προβληματισμό στις τάξεις των οπαδών των “πρασίνων”, οι οποίοι θέλουν η πορεία της νεανικής ομάδας του Δώνη να στηριχθεί από διοικητική σταθερότητα.

Παρά τη συγκεκριμένη καθυστέρηση, η πλευρά Αλαφούζου δεν δείχνει να ανησυχεί. Σύμφωνα με τη “Live Sport”, ο ισχυρός άνδρας του “τριφυλλιού” ανέφερε σε συνεργάτες του ότι περιμένει τα πρώτα χρήματα από τον Ασιάτη.

“Δεν υπάρχει τίποτα να με φοβίζει αυτήν τη στιγμή. Θεωρώ ότι κατά 85%-90% η συμφωνία, που έχει κλείσει εδώ και καιρό, θα υλοποιηθεί. Αφήνω αυτό το μικρό ποσοστό όπως πάντα συμβαίνει με κάθε μορφής συμφωνία μέχρι αυτή να ολοκληρωθεί. Ειλικρινά θα εκπλαγώ αν συμβεί οτιδήποτε άλλο”, φέρεται να είπε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Σε ό,τι αφορά την καθυστέρηση του Πιεμπονγκσάντ, ο κ. Αλαφούζος εμφανίζεται να ανέφερε: “Πρόκειται για επιχειρηματίες με μεγάλες υποχρεώσεις στο εξωτερικό, οι οποίοι έχουν τους ρυθμούς τους”.

Όπως επισημαίνεται, οι δύο δυο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία πρόσφατα και μέσω αυτής επιβεβαιώθηκαν οι προθέσεις του Ταϊλανδού για το θέμα της καταβολής των χρημάτων (ο Πιεμπονγκσαντ θα καλύψει τα 10 εκατ. της ΑΜΚ κι έτσι θα “σφραγίσει” το deal)

Να αναφέρουμε ακόμα ότι –σύμφωνα με τη “Live Sport” ο Πιεμπονγκσαντ έχει καταθέσει τα απαραίτητα έγγραφα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού η οποία πιθανότατα αύριο να εξετάσει το θέμα του Ταϊλανδού.

Να αναφέρουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, όπως το ποια εταιρεία θα εμφανίζεται τυπικά ως κάτοχος των μετοχών.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις