Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Τρελαίνουν… κόσμο τα “μωρά” του Δώνη! Τρίτη σερί “τριάρα” – video

Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Τρελαίνουν… κόσμο τα “μωρά” του Δώνη! Τρίτη σερί “τριάρα” – video
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του. Το τρένο της ομάδας του Γιώργου Δώνη δεν είχε στάση ούτε στην τέταρτη αγωνιστική της Superleague, με το “τριφύλλι” να επικρατεί εντός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναθηναϊκός παίζει το πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο στη Superleague. Τα “μωρά του Γιώργου Δώνη, συνδυάζοντας την ουσία με το θέαμα, επικράτησαν εντός έδρας του Λεβαδειακού με 3-0, για την τέταρτη αγωνιστική της Superleague.

Οι “πράσινοι” έκαναν το “τέσσερα στα τέσσερα” στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 6 βαθμούς, αφού πρώτα είχαν σβήσει το -6 που ξεκίνησαν. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική τριάρα για το “τριφύλλι”, σκόρερ του οποίου ήταν οι Καμπετσής, Χατζηθεοδωρίδης και Γιόχανσον.

Ο αγώνας

Ο Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό κι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη απειλητική στιγμή που δημιούργησε. Στο 5′, Χατζηγιοβάννης έβγαλε τη σέντρα και ο Καμπετσής με προβολή έκανε το 1-0.

Οι “πράσινοι” έλεγχαν απόλυτα το παιχνίδι και στο 36′ λίγο έλειψε να φτάσουν στο 2-0, με το σουτ του Χατζηγιοβάνη να τραντάζει το αριστερό δοκάρι του Επασί. Στο 37′ ο Σουμπίνιο ανάγκασε τον Διούδη σε εξαιρετική επέμβαση, ενώ στο 45′ ο Παναθηναϊκός κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του.

Ο Χατζηγιοβάννης έβγαλε τη δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι και ο Χατζηθεοδωρίδης από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Επάσι, γράφοντας το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έριξε ταχύτητα, κρατώντας με άνεση το υπέρ του προβάδισμα. Ο Λεβαδειακός πήρε κάποια μέτρα στο γήπεδο, αλλά δεν απείλησε την εστία του Διούδη.

Στο 75′ ο Μακέντα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Ιταλός επιθετικός φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς με υπέροχο τακουνάκι βρήκε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα τον Γιόχανσον, ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0 με ωραίο τελείωμα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (66′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Χατζηθεοδωρίδης (66′ Κάτσε), Καμπετσής (75′ Μακέντα).
Λεβαδειακός (Μάντζιος): Επασί, Φαβαρό, Όμο (46′ Κρνέτα), Νανγκίς (46′ Γιακουμάκης), Μαρκόφσκι, Ζησόπουλος, Καραχάλιος, Χατζηλάμπρος, Τσαμπούρης, Σαβατόνγκο, Σουμπίνιο (72′ Μανγκά)

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις