Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα η αποστολή! Έτοιμος για ντεμπούτο ο Ιταλός

Παναθηναϊκός: Με Μακέντα η αποστολή! Έτοιμος για ντεμπούτο ο Ιταλός
ΦΩΤΟ eurokinissi

Για πρώτη φορά μετά τη μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, ο Φεντερίκο Μακέντα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην 4η αγωνιστική της Superleague και είναι πλέον πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Τριφυλλιού.

Ο Φεντερίκο Μακέντα έχει ανεβάσει ρυθμούς στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, οι “πράσινοι” υποδέχονται στην έδρα τους την ομάδα της Βοιωτίας και ο Ιταλός θα έχει την ευκαιρία του να ντεμπουτάρει με τη φανέλα του Τριφυλλιού, να και θεωρείται δύσκολο να τον ξεκινήσει στο ματς, ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Δώνης επέλεξε 20 ποδοσαφιριστές στην αποστολή. Aυτοί είναι οι Κότσαρης, Διούδης, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις